Αναζητηση

THE ROMANTIC

Ένα φυσικό look που θα αγαπήσετε.

Βήμα 1
Αποκτήστε μία λαμπερή βάση εφαρμόζοντας το Illuminating Moisture Balm στα σημεία του προσώπου που θέλετε να αναδείξετε και να φωτίσετε.

Βήμα 2
Εφαρμόστε το Instant Full Cover Concealer κάτω από την περιοχή των ματιών για να προσφέρετε λάμψη.

Βήμα 3
Δημιουργήστε έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας με το Nude Finish Tinted Moisturizer ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζοντας προς τα έξω. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με την Loose Retouching Powder στην απόχρωση Peach χρησιμοποιώντας το πινέλο Sheer Powder Brush.

Βήμα 4
Εφαρμόστε το Bronzer στην απόχρωση Stonestreet στα σημεία του προσώπου που θέλετε να αναδείξετε και να φωτίσετε δίνοντας έναν πιο θερμό τόνο στην επιδερμίδα σας. Προσθέστε διακριτική λάμψη με τη Highlighting Powder στην απόχρωση Pink Glow στα ζυγωματικά, στην επιφάνεια της μύτης και την πάνω γραμμή των χειλιών, χρησιμοποιώντας το πινέλο Sheer Powder Brush.

Βήμα 5
Προετοιμάστε τα βλέφαρά σας, εφαρμόζοντας την κρέμα Long-Wear Eye Base από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού και έπειτα απλώστε τη σκιά Eye Shadow στην απόχρωση Rose Gold στο κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια εφαρμόστε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Χρησιμοποιήστε το Eye Liner Brush για να απλώσετε τη σκιά Eye Shadow στην απόχρωση Black Plum κατά μήκος της γραμμής των άνω βλεφαρίδων και συνδυάστε με τη σκιά Eye Shadow στην απόχρωση Mahogany στο κινητό βλέφαρο.

Βήμα 6
Χρησιμοποιήστε το πινέλο Ultra Fine Eye Liner Brush για να εφαρμόσετε το Long-Wear Gel Eyeliner, στην απόχρωση Espresso Ink, στη γραμμή των βλεφαρίδων σας. Ολοκληρώστε με τη Smokey Eye Mascara σε στρώσεις για έντονο αποτέλεσμα.

Βήμα 7
Χρησιμοποιήστε το Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil (εδώ έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Mahogany) για να γεμίσετε με κοφτές κινήσεις τα πιο αραιά σημεία στα φρύδια σας και στη συνέχεια εφαρμόστε με την άκρη του μολυβιού σε όλο το μήκος των φρυδιών για να δώσετε σχήμα. Τελειοποιήστε το χρώμα και σταθεροποιήστε τυχόν τρίχες που μπορεί να είναι εκτός σχήματος με το Waterproof Brow Shaper.

Βήμα 8
Ολοκλήρωστε το look με φυσική λάμψη με το Extra Lip Tint στην απόχρωση Bare Pink.