Αναζητηση

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ FOUNDATION ΓΙΑ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Θέλετε μία πιο απαλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα; Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική απόχρωση για φυσική κάλυψη της επιδερμίδας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας. Απλώστε και τις 3 αποχρώσεις τη μια δίπλα στην άλλη, στο πλάι του προσώπου, από την κορυφή του ζυγωματικού σας, μέχρι τη γραμμή του σαγονιού, προκειμένου να εντοπίσετε τους διαφορετικούς τόνους στο πρόσωπό σας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ σε φυσικό φως και επιλέξτε την απόχρωση που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας. Ελέγξτε ξανά την απόχρωση που επιλέξατε στο μέτωπό σας. Αν ταιριάζει και εκεί, έχετε την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ FOUNDATION για εσάς με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας, την κάλυψη και το τελείωμα που επιθυμείτε. Όσο πιο ξηρή είναι η επιδερμίδα σας, τόσο πιο πλούσιο και ενυδατικό πρέπει να είναι το foundation. Οι πιο λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται oil- free foundations που προσφέρουν ταυτόχρονα ενυδάτωση.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ FOUNDATION στα σημεία που η επιδερμίδα σας τείνει να έχει ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Εστιάστε στα σημεία αυτά αλλά και όπου υπάρχει ερυθρότητα, συνήθως γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πιγούνι. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για διακριτική κάλυψη, πινέλο για μέτρια κάλυψη ή ένα σφουγγαράκι για μέτρια προς πλήρη κάλυψη.